Robots

Bespaar niet alleen tijd en geld, maar geniet ook van een betere afwerking

De technologie van robots voor het maaien van grasvelden en belijnen van sportvelden is dé vernieuwende en efficiënte manier om het onderhoud van uw gras te verzorgen.

Lovanhop biedt deze robots aan voor zowel verkoop als verhuur, waardoor sportclubs en -verenigingen kunnen profiteren van de voordelen van deze technologie zonder grote investeringen te hoeven doen. Ook voor voor steden, gemeenten en particulieren met een grote oppervlakte zijn onze maairobots zeer geschikt omdat ze efficiënt en nauwkeurig werken en weinig menselijke tussenkomst vereisen.

 

Maai robots

Bij Lovanhop zijn we altijd op zoek naar manieren om het leven van onze klanten gemakkelijker te maken. Dat is waarom we zo enthousiast zijn over maairobots van Belrobotics. Een maairobot biedt tal van voordelen ten opzichte van het traditionele handmatig maaien van gazons. Allereerst bespaart het tijd en moeite; de robot doet het werk voor u, zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

Maar er is meer: een maairobot werkt efficiënt en nauwkeurig, en kan zelfs worden geprogrammeerd om het gras op specifieke tijden en op specifieke plekken te maaien. Bovendien zijn de maairobots van Belrobotics energiezuinig en duurzaam, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee op de lange termijn.

Op dit moment zijn 2 types robots op de markt. Radom robotmaaiers maaien zoals de benaming het zelf zegt: willekeurig. Het terrein wordt overal gemaaid, maar niet in een patroon. De RTK maaiers maaien wel in een mooi patroon aan de hand van een GPS signaal. Het terrein is nadien in mooie banen verdeeld. Deze robotmaaier kan ook een veel grotere oppervlakte aan.

Met een maairobot van Lovanhop kunt u genieten van een perfect onderhouden gazon zonder enige inspanning. Bij Lovanhop bieden we verhuur van maairobots aan voor gemeentes en voetbalclubs. Bent u als particulier geïnteresseerd in de aankoop van een robotmaaier? Neem dan zeker contact met ons op voor advies op maat en de aankoop.

Belijningsrobots

Bij Lovanhop bieden we een complete oplossing voor het belijnen van sportvelden en andere oppervlakken. We werken met belijningsrobots van Tiny Mobile Robots, meer specifiek TinyLineMarker® Pro X, met de bijhorende belijningsverf van Select line.

Met de robots van Tiny Mobile Robots kunt u het belijnen van uw sportvelden geheel automatiseren. De robots zijn in staat om precieze en nauwkeurige lijnen te trekken, waardoor u verzekerd bent van professionele resultaten. Bovendien bespaart u tijd en geld omdat u geen handmatig werk meer hoeft te verrichten en er geen onnodige verspilling van verf is.

De belijningsdienst van Lovanhop komt ter plaatse om te belijnen met professionele, kwalitatieve robots in eigen beheer. We werken met de belijningsverf van Select Line vinden, die ontworpen is voor gebruik met de Tiny Mobile Robots-belijningsrobots. Deze verf staat bekend om zijn duurzaamheid, heldere kleur en snelle droogtijd.

Laat de robots het zware werk doen en geniet van een perfect onderhouden sportveld!